Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Τι είναι MDF;

Αναθεωρήσεις πελατών
Χρησιμοποιήσαμε τα ξύλινα προϊόντα σημαδιών πινακίδων σας, και θέλουμε να γίνουμε ο πράκτοράς σας.

—— Γερμανός στρατιώτης Bosch

Πήραμε τον καμβά τέχνης σας, η λήξη είναι καλή και η ποιότητα είναι λεπτή. Θα θέλαμε στη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Deependra Bhandari

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι MDF;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι MDF;

Μέσο φύλλο φίμπερ το (MDF) πυκνότητας

 

Το μέσο φύλλο φίμπερ το (MDF) πυκνότητας είναι ένα κατασκευασμένο ξύλινο υλικό φύλλων που γίνεται με να συνδέσει μαζί τις ξύλινες ίνες με μια συνθετική κόλλα ρητίνης. MDF είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή και να τελειώσουν σε ένα υψηλό πρότυπο. Κατά συνέπεια, MDF έχει αντικαταστήσει τη στερεά ξυλεία ως χαμηλού κόστους εναλλακτική λύση σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών σε ολόκληρη τη βιομηχανία.

 

Η πλειοψηφία MDF αποτελείται κυρίως από το μαλακό ξύλο, αν και μερικά εμπορικά σήματα μπορούν να περιέχουν ένα υψηλότερο ποσοστό του συγκρατημένου σκληρού ξύλου εάν αυτό είναι τοπικά διαθέσιμο στον κατασκευαστή. Τα υψηλά επίπεδα του σκληρού ξύλου μπορούν να βρεθούν MDF στον πίνακα από έξω από το UK και την Ιρλανδία.

 

Ο πιό κοινός σύνδεσμος για τους πίνακες προοριζόμενους για τα ξηρά περιβάλλοντα είναι urea-formaldehyde. Άλλοι σύνδεσμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το βαθμό πίνακα και προοριζόμενης τελικής χρήσης του. Παραδείγματος χάριν, urea-formaldehyde μελαμινών, οι φαινολικές ρητίνες και πολυμερές diisocyanate διφαινυλιομεθανίου (PMDI) χρησιμοποιούνται γενικά στους πίνακες που απαιτούν μια βελτιωμένη αντίσταση υγρασίας. Ο σύνδεσμος PMDI δεν είναι φορμαλδεΰδη-βασισμένος και συνεπώς δεν εκπέμπει οποιαδήποτε φορμαλδεΰδη. Τα ακριβή συστατικά ενός MDF πίνακα θα ποικίλουν από το προϊόν στο προϊόν.

 

 

Χρόνος μπαρ : 2019-05-20 10:51:02 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Sunorient Imp & Exp Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Tina Wong

Τηλ.:: +86 13522140037

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)