Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Λόγοι να αποκτηθεί μια ξύλινη πινακίδα

Αναθεωρήσεις πελατών
Χρησιμοποιήσαμε τα ξύλινα προϊόντα σημαδιών πινακίδων σας, και θέλουμε να γίνουμε ο πράκτοράς σας.

—— Γερμανός στρατιώτης Bosch

Πήραμε τον καμβά τέχνης σας, η λήξη είναι καλή και η ποιότητα είναι λεπτή. Θα θέλαμε στη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Deependra Bhandari

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Λόγοι να αποκτηθεί μια ξύλινη πινακίδα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λόγοι να αποκτηθεί μια ξύλινη πινακίδα

 

Σαν υλικό για τις πινακίδες, το ξύλο είναι μεγάλο επειδή είναι ισχυρό και εύρωστο, ενώ επίσης όντας κλασικό και μεθοδικό. Στην πραγματικότητα, για πολλούς που ένα σημαντικό επιχειρησιακό επίτευγμα που καλύφθηκε στις ειδήσεις, οι ξύλινες πινακίδες είναι ο τέλειος τρόπος να επιδειχθούν τέτοιες ολοκληρώσεις διατηρώντας μια επαγγελματική ατμόσφαιρα.

 

Οι ξύλινες πινακίδες έρχονται σε ποικίλους διαφορετικούς λεκέδες, συμπεριλαμβανομένου ebony, μαόνι, ξύλο καρυδιάς, ασπρίζουν, και φυσικός. Για πολλές επιχειρησιακές τοποθετήσεις, οι λεκέδες μαονιού και ξύλων καρυδιάς είναι μια δημοφιλής επιλογή, όπως ο χρωματισμός γη-τόνου τους ταιριάζει καλά με το κλασικό ντεκόρ γραφείων.

 

Εκτός από την κατοχή μιας χαμηλωμένης αξιοπρέπειας και ενός ενσωματωμένου επιπέδου καταλληλότητας για την επίδειξη σε ένα γραφείο, αυτές οι πινακίδες είναι αρκετά σκληρές να πάρουν μια ήττα από την περιστασιακό πτώση ή το χύσιμο, που συντηρεί το άρθρο μέσα από τη ζημιά.

 

Θέλετε μια πινακίδα που θα αρπάξει την προσοχή και θα κάνει το χαμόγελο ανθρώπων, ή εσείς θέλετε να δημιουργήσετε έναν αέρα του επαγγελματισμού που βοηθά να πείσει εκείνους που έρχονται στο γραφείο σας ικανοτήτων και επαγγελματισμού σας προτού να μιλήσουν ακόμη και πάντα σε σας;

 

Ο, τιδήποτε τύπο πινακίδας παίρνετε για το σπίτι ή το γραφείο σας, το κάνετε ένα που θα αγαπήσετε!

 

Η δυσκολότερη απόφαση που πρέπει συχνά να πάρουμε στη ζωή μας είναι για να παρουσιάσει ένα δώρο σε κάποιο γύρω. Είναι πάντα καλό να γιορταστούν οι περιπτώσεις, τα γενέθλια, οι επέτειοι και τα εταιρικά γεγονότα αλλά όταν πρέπει να επιλέξουμε ένα κατάλληλο δώρο για τον οικοδεσπότη, γίνεται ένας περίπλοκος στόχος να κάνει.

 

Εάν επισκεφτείτε ένα κατάστημα δώρων, θα βρείτε την αφθονία των στοιχείων δώρων εκεί αλλά προκειμένου να πάρετε κάτι σημαντικό πρέπει να βάλετε τις πρόσθετες προσπάθειες. Από μετά από λίγα έτη, η τρέλα για τις ξύλινες πινακίδες αυξάνεται για τις εταιρικές ιδέες δώρων. Οι πινακίδες είναι γνωστές για ευδιάκριτος και αριστοκρατικός τους κοιτάζουν και εμφανίζονται περισσότεροι κοντά στην καρδιά όταν προσαρμόζεται με μια ειδική αφή. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους αγαπούν να χαράξουν τις φωτογραφίες σε αυτές τις πινακίδες για να τους δώσουν ένα εξατομικευμένο βλέμμα. Αυτά τα διακοσμητικά ξύλινα σημάδια μπορούν να τυπωθούν με τα εμπνευσμένα αποσπάσματα επίσης και θεωρούνται ιδανική επιλογή για την υπαίθρια και εσωτερική χρήση.

 

Προσθέτουν μια ειδική αφή στο δωμάτιο:

 

Μια πινακίδα που χαράσσεται με μια ελκυστική φωτογραφία είναι μια μεγάλη προσθήκη στις κρεβατοκάμαρες και τα καθιστικά. Προσθέτουν μια θερμή αφή στα περίχωρα και μπορούν να ικανοποιήσουν το ευρύ φάσμα διακοσμητικών απαιτήσεών σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως τα ευπρόσδεκτα σημάδια στο σπίτι ή μπορούν να εργαστούν όπως μια διακριτική υπενθύμιση μερικών γλυκών χαραγμένων μνημών. Αυτά τα ξύλινα κομμάτια έχουν κομψός και όμορφος να κοιτάξει και είναι σε θέση να τους διατηρήσουν για χρόνια.

 

Κατάλληλος για το εμπορικό περιβάλλον:

 

Αυτή η χάραξη φωτογραφιών στις ξύλινες πινακίδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εμπορική πλατφόρμα επίσης όπως λειτουργούν όπως ένα σημείο της έλξης για τους επισκέπτες. Μπορείτε να τους προσθέσετε στο γραφείο σας ή στο χώρο υποδοχής με τα χαραγμένα αποσπάσματα. Τα περισσότερα από τα εμπορικά ιδρύματα μπορούν να κάνουν την καλύτερη χρήση των ξύλινων πινακίδων στις εγκαταστάσεις τους.

 

Εύκολη προσαρμογή:

 

Είναι αρκετά ευκολότερο να προσαρμοστούν τα ξύλινα σημάδια από το μέγεθος, τη μορφή και τις χαραγμένες φωτογραφίες. Είναι επίσης δυνατό να προστεθούν μερικά θρησκευτικά σημάδια σε αυτές τις πινακίδες σύμφωνα με το συμφέρον του προσώπου που αγαπάτε στο δώρο αυτό το προϊόν. Το καλύτερο πράγμα που ξέρει είναι ότι μπορεί να ανακυκλωθεί σε μια μοναδική διακοσμητική ιδέα μετά από κάποιο χρόνο. Αυτές οι πινακίδες είναι μια από τις πιό φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές δώρων στο σημερινό κόσμο.

 

 

Χρόνος μπαρ : 2019-05-17 10:16:22 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Sunorient Imp & Exp Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Tina Wong

Τηλ.:: +86 13522140037

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)