Αρχική Σελίδα

Beijing Sunorient Imp & Exp Company Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Beijing Sunorient Imp & Exp Company Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Το ΟΜΠ του Πεκίνου Sunorient & η Co. Exp, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός προμηθευτής του ΕΓΧΏΡΙΟΥ ΝΤΕΚΌΡ συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων φωτογραφιών, των γάντζων, των διακοσμήσεων τοίχων, των κιβωτίων, των διακοσμήσεων κ.λπ. μετάλλων. Και είναι επίσης μια από τις ταχύτατης ανάπτυξης επιχειρήσεις στα προϊόντα εγχώριων διακοσμήσεων σήμερα. Ιδρυμένος το 2010, κεντρικό γραφείο που βρίσκονται στο Πεκίνο Κίνα και υποκαταστήματα σε Shenzhen και Zhuhai Κίνα. Στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή με τη δύναμη για την αγορά της ΕΥΡ & των ΗΠΑ και επίσης με την καλή ποιότητα και αρκετά ανταγωνιστικός. Ανοίγουμε το δρόμο στην ποικιλομορφία, την καινοτομία και το σχέδιο προϊόντων. Μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία cOem και μπορούμε φέρνουμε στους πελάτες ένα πρωτοφανές επίπεδο υπηρεσίας, την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξία.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένος το 2010, κεντρικό γραφείο που βρίσκονται στο Πεκίνο Κίνα και υποκαταστήματα σε Shenzhen και Zhuhai Κίνα. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής και ο έμπορος στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή με τη δύναμη για την αγορά ERU & των ΗΠΑ και επίσης με την καλή ποιότητα και αρκετά ανταγωνιστικός. Η ομάδα Sunorient ανοίγει το δρόμο στην ποικιλομορφία, την καινοτομία και το σχέδιο προϊόντων. Τα προϊόντα του φθάνουν σε όλες τις γωνίες της αγοράς εγχώριων διακοσμήσεων. Και η συνδυασμένη εμπειρία της σφαιρικής ομάδας ηγεσίας της φέρνει στους πελάτες ένα πρωτοφανές επίπεδο υπηρεσίας, την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξία.

Κίνα Beijing Sunorient Imp & Exp Company Limited Εταιρικό Προφίλ Κίνα Beijing Sunorient Imp & Exp Company Limited Εταιρικό Προφίλ Κίνα Beijing Sunorient Imp & Exp Company Limited Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ODM / OEM

Ετήσιες πωλήσεις : 7000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 90% - 100%